de StadsPlantage

De StadsPlantage is ons nieuwe restaurant op de Professor Schoemaker Plantage, het vml TNO terrein aan de Schoemakerstraat.

Onze naam zegt het al:  verbinding met de stad en met het groen. We hebben ± 175 wijnstokken, waar we voor het eerst in 2019 van gaan oogsten en onze eigen wijn gaan maken. In de moestuin verbouwen we allerlei groenten, eetbare bloemen en kruiden, die we allemaal gebruiken.

We zijn open op vrijdag (borrel en diner, v.a. 17 uur) en zondagmiddag (lunch en borrel. 12-18 uur). Maar op alle andere dagen kun je bij ons jouw feestje vieren! Een diner, borrel, feest, lunch, wijnproeverij, …

Iedere vrijdag koken we traditionele Portugese cataplana’s. De cataplana is een dubbele koperen pan, die we vullen met vlees & vis. Graag even reserveren want we zijn niet groot en snel vol!

We importeren alle wijnen zelf uit Portugal. Je kunt ze ook kopen voor thuis! Daarnaast leveren we ook aan horeca, winkels en grotere bestellingen brengen we bij je thuis!

Iedere maand organiseren we een wijnproeverij waarvoor je kunt reserveren. Voor bedrijven of gezelschappen maken we graag een proeverij op maat; wat vind je leuk om te proeven, hoeveel tijd heb je? Bij mooi weer kunnen we proeven tussen de wijnranken, bij koud weer binnen bij de haard. Een proeverij kunnen we afsluiten met een diner of met een borrel, geheel naar wens!

Heb je een interesse voor een proeverij of feestje bij ons? Je kunt ons bereiken via info@destadsplantage.nl of via facebook.com/stadsplantage. Graag tot snel!

Miranda en Duurt

De StadsPlantage
(Schoemakerloods)
Bakemastraat 97L
2628 ZS  Delft