de StadsPlantage

De StadsPlantage is ons nieuwe restaurant op de Professor Schoemaker Plantage, het vml TNO terrein aan de Schoemakerstraat.

Onze naam zegt het al:  verbinding met de stad en met het groen. We hebben ± 175 wijnstokken, waarvan we voor het eerst afgelopen jaar (2019) geoogst hebben en onze eigen wijn hebben gemaakt. In de moestuin verbouwen we allerlei groenten, eetbare bloemen en kruiden, die we allemaal gebruiken.

We zijn sinds de corona uitbraak alleen op zondag open (lunch en borrel. 12-18 uur). Bij heel mooi weer langer en maken we ook een avond maaltijd. Binnen hebben we te weinig ruimte om open te gaan, dus voorlopig zijn we alleen buiten op ons terras geopend en hebben we ook heel leuke zitjes in de wijngaard gecreëerd!

We importeren alle wijnen zelf uit Portugal. Je kunt ze ook kopen voor thuis! Daarnaast leveren we ook aan horeca, winkels en grotere bestellingen brengen we bij je thuis!

Iedere maand organiseren we een wijnproeverij waarvoor je kunt reserveren. Voor bedrijven of gezelschappen maken we graag een proeverij op maat; wat vind je leuk om te proeven, hoeveel tijd heb je? Bij mooi weer kunnen we proeven tussen de wijnranken. Een proeverij kunnen we afsluiten met een diner of met een borrel, geheel naar wens!

Heb je een interesse voor een proeverij of feestje bij ons? Je kunt ons bereiken via info@destadsplantage.nl of via facebook.com/stadsplantage. Graag tot snel!

Miranda en Duurt

De StadsPlantage
(Schoemakerloods)
Bakemastraat 97L
2628 ZS  Delft